DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk

 Musik    Mixes og Bootlegs    Track ID    DJ-udstyr    Lyd-teknik    Lys-teknik    DJ Software    Musik Produktion    DeeJay Talk    Jeg søger...    Snik Snak    DM i Disco    DJz.dk  

  Tilbage til Musik

Hvor køber DJs deres musik i dag?

Skrevet af Nicolai
den 17/12-2017 kl. 13.51

Positive stemmer

Dette indlæg har ikke modtaget nogle positive stemmer.
Negative stemmer

Dette indlæg har ikke modtaget nogle negative stemmer.

Hej
Jeg har desværre solgt min pladesamling for en mange år siden, men kunne godt tænke mig at starte op igen.

Tiden er en anden end dengang jeg købte min musik plade forretningerne Streetdance og Loud i københavn. Dengang købte man et fysisk media i form af cd eller vinyl.

Hvad er det jeg godt kunne tænke mig nu? Jeg kunne godt tænke mig, at have adgang til musik fra 80´erne op til i dag og meget gerne med adgang til 12 inch versioner/Extended version/Remix. Hvor køber DJs deres musik nu om dage? Findes der streamingtjenester for DJs, hvor man kan få adgang til ovenstående musikønsker (med abonnement)? Jeg vil gerne kunne have adgang til et stort musikkatalog, så jeg kan vælge de numre, som falder i min musiksmag.

Jeg har ikke købt mit DJ setup endnu, men tænker lidt i retning af en computer, DJ software, controller og en mixer. Jeg vil godt have et setup, hvor jeg kan spille ude til en fest / arrangement samt kunne lave mixtape til f.eks. spinning hold og andet. Til mixtape vil jeg godt kunne "programmere" bl.a. overgange, som jeg kan justere i programmet, så mit mixtape kommer til at lyde lige præcis som jeg vil have.

Tilbage til musikken. Hvor kan jeg købe min musik enten som streaming eller evt. downloads (som tidligere beskrevet)? Og har I evt. nogle input til setup (som gerne må understøtte både streaming og download)? Eller bliver det til et andet spørgsmål her på DJz.

1 svar fundet. Viser resultater fra 1 til 1
Gå til side: 1

Positive stemmer

Dette indlæg har ikke modtaget nogle positive stemmer.
Negative stemmer

Dette indlæg har ikke modtaget nogle negative stemmer.

Svar #1: Hvor køber DJs deres musik i dag?

Skrevet af Kasper
den 20/05-2018 kl. 21.40

Stem op 0 Stem ned 0

Hey Nicolai

Personligt kan jeg anbefale Zipdj.com, der får jeg alt det udenlandske og sometider osse nogle danske udgivelser, da Lifted House og Discowax er præsenteret på siden samt rigtig mange fede labels, siden koster penge !!! ingen streaming, hvilket jeg er stor modstander af da det har ødelagt en del for os mobile djs :-(

Håber du kan bruge dette til noget

MVH

Kasper, Dj Kassar

1 svar fundet. Viser resultater fra 1 til 1
Gå til side: 1

 
Du skal være logget ind for at kunne skrive i debatten!
Klik her for at oprette dig som bruger
 

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR