DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk

 Musik    Mixes og Bootlegs    Track ID    DJ-udstyr    Lyd-teknik    Lys-teknik    DJ Software    Musik Produktion    DeeJay Talk    Jeg søger...    Snik Snak    DM i Disco    DJz.dk  

  Tilbage til Musik

Trance DJs søges til Transition

Skrevet af Frank
den 19/03-2015 kl. 17.27

Positive stemmer

Lars
Kjell

Vis alle
Negative stemmer

Dette indlæg har ikke modtaget nogle negative stemmer.

For lidt over et år siden startede undertegnet og Willem Osuch aka. Academia, konceptet Transition. Et koncept der i alt sin enkelthed går ud på at levere hovedsageligt trance fester - primært i København, og ikke i de psykadeliske sub-genrer, men de ”gamle” uplifting, progressive, tech, melodic og hard sub-genrer.
Det flyder ikke ligefrem over med trance events, og da vi vidste at vi ikke var de eneste fans af genren, startede vi Transition for at andre med samme interesse kunne have et fast event hvor der kunne høres trance i højeste kvalitet.

Vi står nu ved vores 5. event, og vil gerne give nye upcoming DJs chancen for at spille for os. Vi ved hvor svært det er at komme ud og spille, især som trance DJ, og vi vil derfor gerne hjælpe disse ny DJs på vej.
Er det noget der har interesse, så send os et demo mix eller et link til dit Mixcloud eller Soundcloud mix via vores facebookside: facebook.com/TransitionDK
Vi vil så vælge de 3 bedste til at spille for os lørdag den 2/5 på UnderWerket i Valby.

Mere info omkring deadline osv. findes på vores facebookside

Der er ikke skrevet svar til dette emne

 
Du skal være logget ind for at kunne skrive i debatten!
Klik her for at oprette dig som bruger
 

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR