DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk

Lær at blive DJ - tag med Utopia DJ School til Sunny Beach


Kick start din DJ-karriere og tag med Utopia DJ School til Sunny Beach. Skolen har nogle af de bedste DJs i branchen, så såvel nye og erfarne DJs kan få en masse ud af opholdet.

Går du med DJ-drømme?


Utopia DJ School skubber for alvor gang i din karriere som professionel DJ . uanset om du er nybegynder eller øvet. Det absolutte højdepunkt er vores intensive kurser i Sunny Beach i Bulgarien, hvor du i 14 dage bliver undervist af branchens dygtigste DJ.s og producere, der øser ud af deres viden og erfaringer.

Du får inspiration og viden om musik og arbejder med musikalitet, teknik, genresammensætning og meget mere. Lær de grundlæggende teknikker til fingerspidserne og bliv bedre til timing, mix og flow. Grib muligheden for at øve dagligt på topprofessionelt udstyr i moderne konferencelokaler og spil til poolparties, beachparties og andre store events for festglade feriegæster . totalt fede oplevelser, du aldrig vil glemme!

Vi bor på et lækkert hotel i hjertet af Sunny Beach, der ligger tæt på stranden og alle byens diskoteker. Sunny Beach er på rekordtid blevet berømt for sine fantastiske strande, gode vejr, billige priser og ikke mindst, det vilde natteliv.

Kun få kilometer fra Sunny Beach ligger Cacao Beach, som der er kendt for sin internationale klubscene med alt fra blød house til hård techno. Her kan du være heldig at opleve gæster som Avicii, Tiësto, Swedish House Mafia, Mark Knight, Carl Cox og mange flere. Cacao Beach tilbyder også lækre områder med pools og bar, hvor du skal chille hele dage til lækkert musik. Vi kan i øvrigt nævne at DJ MAG har Cacao Beach på top 100 over de bedste klubber i verden.

Bestil dit kursus her

Kørt fast i den samme rille?


Er du rutineret DJ, kan du stadig have stor gavn af at få 100% styr på de grundlæggende ting og pille dårlige vaner ud af dit arbejde, så de mere avancerede ting som harmonisk mixing, toneskalaer, EFX-moduler og kreativ mixing bliver nemmere. Lær også om markedsføring, forretningsudvikling og produktion, så du for alvor kan sparke gang i karrieren og gøre drømmejobbet til din levevej.

Adgangsbillet til et stærkt netværk


Netværk er altafgørende for din fremtid som DJ, og som en naturlig del af undervisningen møder du en masse andre spirende som funklende DJ- stjerner. Venskaber og kontakter opstår, som du udveksler erfaringer, inspiration og deler oplevelser med og fremover kan bruge i din karriere som professionel DJ.

Klar til at starte din DJ karriere for alvor?
Bestil dit kursus her eller læs mere nedenfor...

Det siger tidligere elever om kurset...

Honas Klügle


Azpecialguest aka. Jonas Klügle er en upcoming DJ på den danske clubscene. Den helt store passion ligger inden for house musik og for et par år siden fik han muligheden, for at sprede denne passion forskellige steder i København. Siden hen har Azpecialguest spillet på flere forskellige spillesteder og klubber i Europa og USA.

Azpecialguest bliver inspireret fra Københavns undergrund til de hotteste klubber i New York og derved leverer han altid en energisk oplevelse musikalsk såvel som visuelt. Azpecialguest bevæger sig rundt i den elektroniske verden inden for alt fra deep, tech, house og soulful house.

Thomas Wibe


Thomas Wibe begyndte sin interesse for musik i teenageårene. Fra en meget ung alder begyndte han at spille på trommer, bas og keyboard. Som tiden gik, fik Thomas mere og mere interesse for elektronisk musik.

Musikstilen er House og Electro i alle afskygninger, og energien er stor når Thomas stiller sig bag pulten, for at sprede kærlighed og glade vibrationer ud på dansegulvet og resten af klubben. Med inspiration fra ind- og udland, kan gæsterne godt forberede sig på at høre noget musik, som de ikke har hørt før.

Brian Dinsen


Brian Dinsen er en mainstream DJ, som formår at finde de helt rigtige plader, så han ramme sit publikums ønsker.

Han formår at skabe en vild fest, da han ofte spiller nogle lidt skæve og anderledes plader, der får folk op i et helt andet gear end set før.

Han lægger masser af sjæl og et kæmpe arbejde i hans musiksamling, og det høres tydeligt når han optræder. Brian spiller mainstream, house, reggaeton og old school. Han har spillet på diskoteker og klubber i både ind- og udland. Her kan bl.a. nævnes Den Galde Viking i Sunny Beach, Club Encore i Frederica og deltaget i Utopia Showcase 2010.

Bestil dit kursus her

Links til flere informationer

> Hvem er vi
> Underviserne
> Om DJ Camp
> Undervisningen
> Kurser i 2012
> Ofte stillede spørgsmål

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR